Vill du jobba med hållbar utveckling?

Miljöutmaningarna är många och förändras ständigt. För att möta dessa söker vi alltid efter nya talanger och färdigheter.

Vår roll är att se till att den senaste forskningen kommer till praktisk användning i näringslivet och i övriga samhället. Det krävs en bred expertis för att lösa utmaningarna inom miljö och hållbarhet. Arbetsmiljön är kreativ och utvecklande och alla har en stor del eget ansvar.

Våra medarbetare

Hos oss jobbar civilingenjörer, naturvetare, beteendevetare, samhällsvetare, ekonomer, psykologer och kommunikatörer. Vi är 300 medarbetare, hälften män och hälften kvinnor.
Möt några av medarbetarna

Att jobba på IVL

Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö som bygger på stort eget ansvar med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi driver många projekt både EU- projekt och spännande uppdrag tillsammans med några av Sveriges största företag. Vi har en härlig social gemenskap med idrottsklubb, konstförening, fester, pubar och andra aktiviteter. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ditt miljöengagemang på riktigt!

Vill du arbeta hos oss? Titta på våra lediga tjänster. Är du intresserad av något speciellt område, kontakta våra områdesansvariga.

Lediga tjänster

Examensarbete hos oss

Är du intresserad av att göra ditt examensarbete på IVL? Vi publicerar våra examensarbeten under "lediga jobb". Du kan också kontakta den enhetschef som är ansvarig för det område du vill göra arbetet inom.

Läs mer

Film om IVL

Nyheter

Nyhetsbrev

Ta del av det senaste när det gäller forskningsresultat, nya projekt och andra aktuella frågor. Vi skickar dig en uppdatering om det viktigaste som hänt, ungefär en gång i månaden.


När du blir prenumerant godkänner du även vår integritetspolicy.

Kontaktperson

Anna Amgren
HR-chef på IVL