26 januari

EU-flagga vajar i vinden

Digital informationsdag om EU:s innovationsfond

Jobbar du med innovativa lösningar på miljö- och klimatområdet och är nyfiken på vilken finansieringshjälp som finns att få? Den 26 januari arrangerar EU SME Support, där IVL ansvarar för miljöområdet, tillsammans med Energimyndigheten en digital informationsdag om innovationsfonden.

EU:s innovationsfond är ett av världens största finansieringsprogram för innovativ teknik som minskar växthusgasutsläppen.

På seminariet kommer den europeiska byrån CINEA (Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency) att berätta om Innovationsfonden och ge värdefull information om den senaste utlysningen. Deltagare har också möjlighet att träffa representanter från CINEA i individuella förbokade möten.

På seminariet presentar Energimyndigheten också det nationella stödprogrammet Industrilivet och representanter från IVL och Rise berättar om EU SME Support som hjälper till med ansökningar till innovationsfonden.

IVL är sedan flera år tillbaka en del av EU SME Support som erbjuder kostnadsfri expert­rådgivning för små och medelstora företag som vill söka EU-finansiering. Supporten finns över hela Sverige och erbjuder såväl affärscoachning som hjälp med EU-ansökningar. Uppdraget finansieras av Vinnova, Tillväxtverket och Energimyndigheten. IVL har ett särskilt ansvar för miljöområdet och att stötta företag som vill söka finansiering för innovationer på miljö- och klimatområdet.

Läs mer och anmäl dig här: https://comm.ri.se/b/v?event=1689&ucrc=4B51111C0E

Sidan senast ändrad: 2023-01-16

IVL Svenska Miljöinstitutet

Om oss

IVL Svenska Miljöinstitutet är ett oberoende forskningsinstitut med Sveriges bredaste miljöprofil.

Tillsammans med näringsliv, myndigheter och forskningsvärlden driver vi på omställningen till det hållbara samhället – från vetenskap till verklighet.

Följ oss

Ikon med LikedIn
Ikon med twitter
Ikon med facebook

Karriär

© 2022 IVL Svenska Miljöinstitutet AB | Om Cookies | Hantering av personuppgifter

Ikon med kryss
Till toppen